Nieuwe Locatiek te Sint-Niklaas

Vanaf Februari is het eindelijk zover, Podologie Symoens BV krijgt er een locatie bij en dit te Sint-Niklaas. Na 1.5 jaar de koppen bij elkaar te steken is het Concept AKTIV ontstaan waar ik me zal bijvoegen als podoloog. Een Multidisciplinair Centrum waar ik met huisartsen, Kine, fitness coach, life coach, gym, psycholoog en diëtist zal samen zitten om patiënten zo goed mogelijk te proberen helpen. Dit vanuit een multidisciplinaire blik met als doel de Patiënt centraal te plaatsen. Ik heb er alvast ontzettend veel zin in. Boek alvast een afspraak bij u Podoloog in Sint-Niklaas.  

Happy NEW YEAR

 

 Stap het Nieuwe Jaar in met Gezonde Voeten en Gelukkige Stappen! 

De podoloog wenst jou een Geweldig en Gezond 2024 toe!  Laten we samen een stap zetten naar een jaar vol comfort, gezondheid en geluk, van top tot teen!

 Heb je goede voornemens? Denk aan de gezondheid van je voeten! Onze podologische zolen zorgen niet alleen voor comfort, maar ondersteunen ook jouw stappen naar een actiever en pijnvrij jaar.

 Hoe maakt de podoloog jouw 2024 nog beter?

Door de juiste voetondersteuning kunnen we samen werken aan een betere houding, verminderen we ongemak en zorgen we ervoor dat je stappen vol zelfvertrouwen en comfortabel zijn.


Platvoeten

 

 Heb je last van platvoeten? Ontdek hoe Podologie Symoens je kan helpen om weer comfortabel te lopen! 

Platvoeten kunnen leiden tot pijn, vermoeidheid en ongemak bij dagelijkse activiteiten. Maar goed nieuws: je hoeft hier niet mee te leven! Onze toegewijde podoloog is hier om je te ondersteunen en op maat gemaakte oplossingen te bieden.

 Wat we bieden voor platvoeten:

 •  Grondige evaluatie en diagnose
 •  Op maat gemaakte inlegzolen voor ondersteuning
 •  Advies over oefeningen en voetverzorging
 •  Verbetering van loopcomfort en algeheel welzijn

Laat ons je helpen om weer pijnvrij te lopen en geniet van een actieve levensstijl. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek hoe we jouw platvoeten kunnen behandelen. 

Nagelbeugels

Droom van gezonde, mooie nagels? Ontdek de wonderen van nagelbeugels bij Podologie Symoens.
 

Bij Podologie Symoens begrijpen we dat nagelproblemen pijnlijk en frustrerend kunnen zijn. Of je nu last hebt van ingegroeide teennagels, vervormde nagels of andere nagelproblemen, onze nagelbeugels kunnen een effectieve oplossing bieden.

 Waarom kiezen voor nagelbeugels?

 •  Corrigeert en herstelt nagelafwijkingen
 •  Vermindert pijn en ongemak
 •  Voorkomt herhaling van ingegroeide teennagels
 •  Helpt bij het behouden van gezonde nagels


Onze deskundige podoloog past nagelbeugels op maat aan, zodat ze perfect passen bij jouw nagelprobleem en voetstructuur. We zijn hier om je te helpen genieten van gezonde, mooie nagels en pijnvrije voeten.

Zolen voor veiligheid schoenen 

 Veilig werken begint bij je voeten! Ontdek het comfort en de bescherming van podologische zolen in veiligheidsschoenen. 

Bij Podologie Symoens begrijpen we dat veiligheid op de werkplek cruciaal is. Dat begint bij het beschermen van je voeten, de basis van alles wat je doet. Als je veiligheidsschoenen draagt, kunnen podologische zolen een wereld van verschil maken.

 Waarom kiezen voor podologische zolen in je veiligheidsschoenen?

 •  Op maat gemaakt voor jouw voeten
 •  Verbeterde ondersteuning en comfort
 •  Vermindering van vermoeidheid en pijn
 •  Optimale pasvorm voor maximale veiligheid

Onze deskundige podoloog staat klaar om op maat gemaakte zolen te creëren die perfect passen bij jouw werkbehoeften en voetstructuur. Of je nu in de bouw, de industrie, de zorg of een andere sector werkt, je verdient het beste voor je voeten.

Het verhaal van Soraya

 Van niet meer in staat zijn om 30 minuten te rennen naar een soepele en constante 14 kilometer. Dat is wat er vandaag gebeurde 🥳
Na mijn blessure afgelopen winter was ik vastbesloten om mijn hardlopen weer op te bouwen. Helaas verliep het niet zoals gepland. De weg naar een goede oplossing was langer dan verwacht. Mijn voeten hadden tijd nodig om te wennen aan mijn steunzolen. Ik rende niet veel en de worsteling om ervan te genieten werd groter na elke run die ik moest doen.
Dus dat ik eindelijk in staat ben om mijn uithoudingsvermogen weer op te bouwen EN ZONDER PIJN, maakt me zo blij!
De dromen kunnen nu werkelijkheid worden! 😄💪🏻
Ik had mijn geloof in pijnvrij hardlopen verloren, maar @bradleysymoens heeft het werkelijkheid gemaakt. Heel erg bedankt!

Gelukkige patiënt = gelukkige Podoloog
hier doen we het voor 


Heuppijn

 

 Heb je last van heuppijn? 
Ontdek hoe podologische zolen verlichting kunnen bieden! 


Bij Podologie Symoens begrijpen we hoe heuppijn je dagelijkse leven kan beïnvloeden. Of het nu komt door overbelasting, een verkeerde loopafwikkeling, of andere factoren, heuppijn kan ernstig ongemak veroorzaken. Maar er is goed nieuws - er is een oplossing binnen handbereik!


Onze ervaren podoloog is gespecialiseerd in het identificeren en behandelen van heuppijn die voortkomt uit biomechanische problemen. We bieden op maat gemaakte podologische zolen die specifiek zijn ontworpen om je heupen te ondersteunen en de pijn te verlichten.


Waarom podologische zolen proberen?

 •  Aangepast aan jouw voeten en behoeften
 •  Verbeterde heupuitlijning en stabiliteit
 •  Vermindering van heuppijn en ongemak
 •  Terugkeer naar een actieve, pijnvrije levensstijl 

kniepijn

 

 Ervaar je kniepijn? Ontdek hoe podologische zolen kunnen helpen! 

Bij Podologie Symoens begrijpen we hoe kniepijn je levenskwaliteit kan beïnvloeden. Of het nu gaat om sportblessures, overbelasting of andere aandoeningen, kniepijn kan een enorme last zijn. Maar er is hoop en hulp binnen handbereik!

Onze toegewijde podoloog is expert in het identificeren en behandelen van kniepijn die voortkomt uit biomechanische problemen. We bieden op maat gemaakte podologische zolen die speciaal zijn ontworpen om je knieën te ondersteunen en de pijn te verlichten.

Waarom kiezen voor podologische zolen?

 •  Individueel afgestemd op jouw voeten en behoeften
 •  Verbeterde stabiliteit en uitlijning
 •  Vermindering van kniepijn en -spanning
 •  Terugkeer naar een actieve levensstijl 

Hielspoor

Heb je last van pijnlijke hielspoor? Wij kunnen helpen! 
Bij Podologie Symoens begrijpen we hoe slopend hielspoor kan zijn. De intense pijn onder je hiel kan je dagelijkse activiteiten ernstig beïnvloeden. Maar er is goed nieuws - je bent niet alleen!
Onze ervaren podoloog is gespecialiseerd in de diagnose en behandeling van hielspoor. We bieden op maat gemaakte oplossingen om je snel van de pijn te verlossen.
Wat kun je verwachten:

 •  Grondige evaluatie en diagnose
 •  Op maat gemaakte behandelplannen
 •  Advies over hiel- en voetverzorging
 •  Terug naar een actief, pijnvrij leven


Laat ons je helpen om weer zonder pijn te lopen! Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek de verlichting die onze expertise kan bieden.

Podologische Zolen

 

 Op zoek naar comfort en ondersteuning voor je voeten? Ontdek onze op maat gemaakte podologische zolen! 

Bij Podologie Symoens BV begrijpen we hoe belangrijk het is om goed voor je voeten te zorgen. Daarom bieden we op maat gemaakte podologische zolen die speciaal zijn ontworpen om aan jouw unieke behoeften te voldoen.

 Wat bieden onze podologische zolen?

 Individueel aangepast aan jouw voetstructuur

 Verbeterd comfort en stabiliteit

 Verlichting van voet- en enkelklachten, eveneens knie, heup en lage rug gerelateerd

 Ondersteuning voor een actieve levensstijl

Onze deskundige podoloog staat klaar om je te helpen de juiste zolen te kiezen en aan te passen voor maximaal comfort en prestaties.

Stop met pijnlijke voeten en ontdek de voordelen van op maat gemaakte podologische zolen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken! 

 Op zoek naar comfort en ondersteuning voor je voeten? Ontdek onze op maat gemaakte podologische zolen! 

Bij Podologie Symoens BV begrijpen we hoe belangrijk het is om goed voor je voeten te zorgen. Daarom bieden we op maat gemaakte podologische zolen die speciaal zijn ontworpen om aan jouw unieke behoeften te voldoen.

 Wat bieden onze podologische zolen?

 Individueel aangepast aan jouw voetstructuur

 Verbeterd comfort en stabiliteit

 Verlichting van voet- en enkelklachten, eveneens knie, heup en lage rug gerelateerd

 Ondersteuning voor een actieve levensstijl

Onze deskundige podoloog staat klaar om je te helpen de juiste zolen te kiezen en aan te passen voor maximaal comfort en prestaties.

Stop met pijnlijke voeten en ontdek de voordelen van op maat gemaakte podologische zolen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken!

Onze missie

Bij Podologie Symoens begrijpen we hoe belangrijk gezonde voeten en mobiliteit zijn voor uw algehele welzijn. Onze toegewijde podologen zijn er om u te helpen uw beste, pijnvrije leven te leiden door aandacht te besteden aan uw voeten en de basis van uw lichaam. Met jarenlange ervaring en expertise in podologie, bieden we uitgebreide diensten en zorg op maat voor patiënten van alle leeftijden.


Onze Diensten:

 • Voetonderzoek en Analyse: Ons deskundige team voert grondige voetonderzoeken uit om de oorzaak van uw voetproblemen vast te stellen en een persoonlijk behandelplan op te stellen.
 • Orthopedische Inlegzolen: We vervaardigen op maat gemaakte orthopedische inlegzolen om uw voetstructuur te ondersteunen en de algehele houding en looppatronen te verbeteren.
 • Behandeling van Voetklachten: Van ingegroeide teennagels tot eelt en likdoorns, we bieden een scala aan behandelingen om u te helpen van pijnlijke voetproblemen af te komen.
 • Sportblessurebeheer: Voor sporters die hun prestaties willen verbeteren en blessures willen voorkomen, bieden we deskundig advies en behandelingen voor sportgerelateerde voet- en enkelblessures.
 • Diabetische Voetzorg: We begrijpen de unieke behoeften van diabetische patiënten en bieden uitgebreide voetverzorging om complicaties te voorkomen.


Onze Missie:

Bij Podologie Symoens is onze missie om elke patiënt de best mogelijke podologische zorg te bieden. We streven ernaar om uw voetproblemen op te lossen, pijn te verlichten en uw mobiliteit te verbeteren, zodat u kunt genieten van een actiever en gezonder leven.

Waarom Podologie Symoens?

 • Gepassioneerde en ervaren podoloog
 • Persoonlijke aandacht voor elke patiënt
 • Op maat gemaakte behandelplannen
 • Geavanceerde diagnostische technologie
 • Toewijding aan uw welzijn

Bij Podologie Symoens zijn uw voeten in goede handen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en de eerste stap te zetten naar gezonde, pijnvrije voeten en een betere levenskwaliteit.

PLATVOETEN


WAT ZIJN PLATVOETEN? WAT ZIJN DE GEVOLGEN EN WAT IS DE BEHANDELING HIERVAN?

WAT ZIJN PLATVOETEN?
Platvoeten zijn zoals het woord zichzelf verraad voeten die plat op de grond staan en geen teken van een voetboog vertonen. De voetboog word gevormd door middel van spieren en pezen. Wanneer de spieren en pezen de juiste hoeveelheid trekken, vormt er in uw voet een normale voetboog. Wanneer de spieren en pezen niet goed werken, is er weinig of geen voetboog. De platvoeten zijn dus niet alleen erfelijk, maar kunnen ook verworven worden.
WAT ZIJN DE GEVOLGEN?
Indien u platvoeten niet op tijd laat behandelen met podologische zolen, kan dit zorgen voor problemen op latere leeftijd. Dit gaande om de enkel, knie, heup en lage rug. Dit kan gaan van artrose, zwelling, ontsteking, overbelasting en chronische pijn van spieren, pezen en gewrichten die tussen de voet en de lage rug aanwezig zijn.
WAT IS DE BEHANDELING?
Een platvoet wordt behandeld door een podoloog die door een ganganalyse en een onderzoek de voetboog reconstrueert. Dit door middel van een 3D platform waar wij met behulp van de informatie uit het onderzoek weten welke correcties er nodig zijn om de voetboog ten volste te reconstrueren. Hierdoor kunnen wij preventief werken en de lasten die konden opkomen zoveel mogelijk vermeiden. 
 

Last van dikke nagels of eelt? 

 
Heeft U vaak last van dikke nagels die broos en makkelijk breken? (kalk/schimmelnagels)
Een podoloog kan de druk, ingroei en het afbrokkelen ervan helpen te voorkomen of oplossen.
Ook overtollig eelt en eeltpitten kunnen voor heel wat druk zorgen op de voeten. Door jouw eelt professioneel te laten verzorgen kan dit probleem en klachten voorkomen. Regelmatig jouw voeten laten inspecteren en verzorgen door een podoloog is dus de boodschap! 

Knieproblematiek

Wist je dat de oorzaak van knieproblematiek zich niet altijd ter hoogte van de knie bevindt, maar meestal ter hoogte van de voet?
Simpelweg uitgelegd bestaat de voet, knie en heup uit een ketting.
Indien er een mankement zich voordoet ter hoogte van de voet, kan het zijn dat deze klachten vertonen ter hoogte van knie en heup. Denk maar aan pijn van de knieschijf (patellofemorale pijn), artrose door onregelmatige beweging van de knie waardoor kraakbeen verslijt en pijn van de ligamenten door X of O benen. Hiervoor zijn er niet altijd klachten aanwezig ter hoogte van de voet zelf. 
Dit kunnen wij oplossen doormiddel van podologische zolen die het lichaam biomechanisch terug in balans brengen. 

Wie dacht dat Podologische zolen sober waren?

 
Wie dacht er dat podologische zolen sober waren?
Wel, dit is niet het geval met de fantastische podologische zolen van BORGinsole.
Bij ons kunt u een podologische zool met als doel het lichaam biomechanisch correct te plaatsen verkrijgen en daarboven op kunt u er een persoonlijke touch aan geven door een kleur naar keuze te kiezen! 

Nu Thuiswerk gedeeltelijk weg valt.

 
Nu thuiswerk niet meer verplicht is, heeft dit veel gevolgen voor de voeten. 
Mensen keren terug naar het werk en ruilen de comfortabele schoenen terug in voor de iets klassiekere schoenen.
Deze schoenen kunnen als gevolg van lange tijd niet te dragen, terug beginnen knellen of schuren. Hierdoor zal eeltvorming en eksterogen sneller van de partij zijn.
Indien er nog niks aan hielspoor is gedaan, is het aangewezen dit zo snel mogelijk te laten behandelen. In het begin gaat dit over een ontsteking van het peesblad van de voet en is dit snel op te lossen door een podologische zool. Indien u er te lang met wacht kan dit al snel ontwikkelen naar extra botvorming aan de hiel. 
Hierdoor kan het zijn dat deze operatief zal moeten worden verwijderd. Stel deze zorg dus niet uit voor het te laat is. 


Neoprof Alex Colman kiest podologische zolen voor het fietsen

Neoprof Alex Colman van Sport Vlaanderen Baloise kwam voor een onderzoek. Dit voor de specifieke op maat gemaakte BORGinsole fietszolen voor in de koersschoenen. Want ook de voeten zijn zeer belangrijk bij het wielrennen. Wij wensen Alex heel veel succes dit seizoen.

Kinderen laten screenen bij podoloog is belangrijk

Met je kinderen langsgaan bij een podoloog, een goed idee en belangrijk voor later.

Vele kwalen aan de voet, knie, heup en/of rug konden verholpen worden dankzij een screening op jonge leeftijd.

Om de evolutie in kaart te brengen van hun voetspieren kan je jaarlijks een kleine test laten doen bij de podoloog. Tot hun 7 jaar is een zool nog niet direct aan de orde.

Indien nodig kunnen we hun voeten corrigeren met behulp van podologische zolen. Bij kinderen vanaf hun 7 jaar heeft dit het beste resultaat. Bepaalde kwalen die op latere leeftijd zouden kunnen optreden kunnen we mede dankzij hun lichaam dat nog volop in ontwikkeling is en in combinatie met een op maat gemaakte podologische zool preventief al verhelpen. 

Dankzij de verfijnde en bewezen technologie van de Borginsole zool kunnen we op jonge leeftijd beginnen met de correctie. Hoe jonger we van start gaan des te meer kans er bestaat dat jouw kind op latere leeftijd geen zool meer nodig zal hebben.

Nog enkele tips voor jouw jonge kinderen:

Voldoende blootvoets lopen helpt de voetspieren aansterken.

Te harde / stugge schoenen belemmeren de ontwikkeling van de voetspieren van je kind.

Een zool van de Podoloog, wat is het verschil en de voordelen?

Wat is het voordeel van uw zool te laten maken door een podoloog en wat is de terugbetaling?

Uw zool wordt gemaakt aan de hand van een biomechanisch onderzoek van je gewrichten van de voet, knie en heup.

Bij specifieke klachten achterhalen we de oorzaak door extra testen uit te voeren.

Ons 3D scan systeem met bijhorende software maakt uw gepersonaliseerde zool tot in de kleinste details. 

We analyseren uw stap met een speciale camera en software zodat we kunnen oordelen of gepersonaliseerde zolen voor jou de beste oplossing kan zijn en wat de eventuele oorzaak van je klacht is.

Jouw gepersonaliseerde zolen worden voorzien met jouw naam en de datum van ingebruikname, we hebben verschillende kleuren en combinaties naar ieders voorkeur.

Dankzij de juiste materiaalkeuze van onze zolen kan je gerust 3 jaar genieten van de voordelen van deze podologische zolen.

Sommige mutualiteiten bieden met - of zonder voorschrift een terugbetaling aan. Alles hangt af van de mutualiteit waarin je bent aangesloten. Ik help je graag verder om uit te zoeken hoeveel jouw mutualiteit tussenkomt in de aanschaf van onze zolen.

Wat doet een podologische zool?

De werking van podologische zolen.
Podologische zolen hebben een corrigerende werking. Zoals u kunt zien op de foto corrigeert deze zool de volledige voet. Maar wat u niet weet is dat deze zool ook effect heeft op de knie en heupklachten. Veel mensen die last hebben van knie en/of heupklachten zijn te wijten aan een fout stappatroon. Bij het geven van zolen, zien we na een 2 tal maand een verbetering in klachten ter hoogte van knie en heup. Alle verschillende testresultaten van het onderzoek, worden meegenomen en steken wij in deze zolen. Vergeet niet dat elke zool gepersonaliseerd is op u voet, wegens elke voet anders is.


Zolen tegen hielspoor

Hielspoor is een veel voorkomende oorzaak van last aan de onderzijde van de hiel. Hoe herken je hielspoor? 
- In de ochtend is de pijn het hevigst. Nadat de pezen gedurende de dag wat soepeler worden kan deze pijn licht afnemen.
- voelt als stekende pijn onder de hiel, mensen verwoorden het als trappen op een kiezeltje met de blote voet.
Meestal blijven de mensen er wat langer mee lopen omdat ze niet weten wat daarmee te doen of omdat ze denken dat het van zichzelf weggaat.
Als podoloog kunnen wij deze klacht verhelpen doormiddel van een zool. Dit is niet zomaar een zool, dit is een zool met onderaan de hiel een zachter materiaal dan aan de voorvoet zoals u kan zien is dit het lichtbruine op de foto. Deze zal zorgen voor meer comfort en betere afname van druk ter hoogte van de hiel waar de klacht zich voordoet. Het mooie aan deze zool, is dat we in deze zool ook nog eens uw correcties aan kunnen toevoegen voor een goed stap patroon. Want ook het stap patroon is een grote factor van het ontwikkelen van hielspoor. 

Hallux valgus

 

Je hoort mensen vaak klagen over een scheefstand van de grote teen, zogenaamd de Hallux Valgus. Deze kan genetisch zijn of verworven door een stappatroon (naar binnen kantelen voet of overpronatie). Meeste mensen hebben dan ook vaak last van deze knobbel aan de zijkant, genaamd de bunion. Deze kan een podoloog beschermen doormiddel van een silicone orthese die wordt afgestemd op jouw teen. 

Wat ook een probleem is, is dat de beweging in de grote teen vaak verminderd is. Daarbij kunnen we u helpen doormiddel van een zool met een verstijving of een kuiltje. Er zijn zoveel oplossingen dat een podoloog kan bieden waarvan u niet eens weet. lees gerust dit artikel eens voor meer info of kom langs voor het bekijken van de mogelijkheden.

Meer info te vinden in dit artikel .

Je kan er nu niet meer naast kijken

Dankje wel Metaalwerken Van de Velde voor de zeer snelle en mooie constructie van onze straat banner met onze naam. Vanaf nu zijn we nog makkelijker te vinden in de Eekstraat te Lokeren.

Heb je vaak klachten van de knie of heup?

Dit kan te wijten zijn aan een fout stappatroon!
Hoe kan je weten of dit aan je stappatroon ligt?
Door een volledig biomechanisch en klinisch onderzoek, waarbij we verschillende parameters onderzoeken. Uit deze parameters kunnen wij nagaan waar jouw pijn nu precies vandaan komt. Indien u last heeft van knie of heup, twijfel dan niet om een afspraak te maken. Dan kijken we graag waar jouw pijn vandaan komt.

Maak nu een afspraak op www.podologie-symoens.com

Bijscholen om een up-to-date service te kunnen aanbieden

Design opleiding bij BORGinsole Labo and Training Centre. Dit voor het optimaal afleveren van een fantastisch product.


Verstuiken van de enkel, kon voorkomen worden...

Wist je dat het omslaan van de enkel veel voorkomt bij zowel kinderen als ouderen.
Verstuiking van de enkel kan leiden tot het scheuren van de ligamenten of het ligament dat een stukje bot losrukt (avulsiefractuur).
Het is wetenschappelijk bewezen dat podologische zolen, de dynamische mobiliteit van de enkel ondersteund. Podologische zolen kunnen ervoor zorgen dat er meer stabiliteit wordt gecreëerd in het enkelgewricht.
 
Maar wat doet de podologische zool dan net?

De podologische zool zorgt ervoor dat de overschreden mobiliteit van het enkelgewricht beperkt blijft. Dit zorgt dan voor het minder verstuiken van de enkel en het hebben van een betere stabiliteit, wat kan leiden tot het minder vallen en het niet oplopen van ergere blessures.
Bent uzelf iemand die regelmatig uw voeten omslaat? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor het laten opmeten van jouw voeten en het nakijken van jouw gangpatroon.

Diabetische voetzorg

Diabeet zijn geeft meestal wat andere dingen met zich mee. dit kan gaan van ulcus wonden tot gevoelloosheid in handen en voeten. Diabeten kunnen door deze ongevoeligheid zulke wonden ontwikkelen zonder ervan af te weten, dit doordat ze deze niet voelen. Laat dus grondig uw voeten inspecteren bij de podoloog en vermijd deze wonden.

Eén van de spannenste momenten uit mijn leven

Tijdens de opstart heb je bepaalde administratieve verplichtingen, zo was het oprichten van Podologie Symoens BV bij de notaris een verplicht nummertje. Here we go, op eigen voeten staan! 

Wij zijn er helemaal klaar voor

De opstart is een feit, we hebben de praktijk ingedeeld om jullie het zo aangenaam mogelijk te maken.  Loopband, verhoogde 3d Digitizer, comfortabele verstelbare verzorgingsstoel,... staan klaar om jullie voeten terug in optimale conditie te brengen. 

Opbouw eigen praktijk

De keuze was snel gemaakt, een eigen praktijk waar ik mijn passie voor dit vak kan uitoefenen.
Na mijn laatste examen heb ik direct de eerste stappen gezet om mijn praktijk op te bouwen.
Materialen bestellen, leveranciers kiezen, de zaak inrichten.
Nu begint het echte werk...

Studiekeuze Podologie

Naast mijn opleiding TLO te Beveren met optie wielrennen besloot ik mij in te schrijven voor de richting Podologie aan de Artevelde Hogeschool te Gent.
15 juli 2020 was het zover. Eindelijk mijn erkening gekregen als Podoloog.

Passie voor sport

Na een korte carrière in de tenniswereld wou ik als kind later in de voetsporen treden van mijn grootvader, wielrenner worden.
Van bij de aspiranten tot en met de beloften heb ik wekelijks mijn portie sport gekregen.
Door mijn studiekeuze kon ik niet anders dan mij enkel op dit vak toe te leggen.
Vandaag fiets ik nog rond voor het plezier.